Συχνές Ερωτήσεις

1. Που παρασκευάζονται τα γεύματα της Tenacious Greek;

Τα γεύματά μας παρασκευάζονται καθημερινά στην υπερσύγχρονη, ολοκαίνουρια μονάδα παραγωγής μας στην περιοχή του ΦΙΞ, όπου τηρούμε τις αυστηρότερες διατάξεις και οδηγίες για την παρασκευή και συσκευασία γευμάτων. Από εκεί διανέμονται σε ολόκληρη την χώρα.

2. Γιατί τα γεύματά Tenacious Greek έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής;

Αμέσως μετά την παρασκευή τους, τα γεύματά μας μεριδοποιούνται και σφραγίζονται με την μέθοδο της τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP). Την ώρα σφράγισης της συσκευασίας, αφαιρείται όλος ο αέρας και εκγχέεται στην συσκευασία μείγμα ευγενών αερίων το οποίο δεν επιτρέπει σε κανέναν οργανισμό ή βακτηρίδιο να αναπτυχθεί στην επιφάνεια του φαγητού. Έτσι, το φαγητό διατηρείται αναλλοίωτο και ασφαλέστατο για έως και 14 μέρες, χωρίς κανένα συντηρητικό ή άλλο χημικό πρόσθετο! Είναι η τελευταία τεχνολόγια στην διατήρηση τροφίμων.

3. Τα γεύματά σας είναι φρέσκα ή κατεψυγμένα;

Τα γεύματά μας είναι ολόφρεσκα, νωπά, έτοιμα με ένα ζέσταμα δύο λεπτών στον φούρνο μικροκυμμάτων, ή δέκα λεπτών σε συμβατικό φούρνο, στην λειτουργία του αέρα. Φυσικά, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να τα απολαύσετε και κρύα!

4. Το γεύμα μου θα μου παραδοθεί ζεστό ή κρύο;

Εσείς αποφασίζετε! Εάν το θέλετε για κατανάλωση αργότερα θα σας το παραδώσουμε κρύο. Έχετε όλον τον χρόνο στην διάθεσή σας για να αποφασίσετε εσείς πότε θα το απολαύσετε. Εάν θέλετε να το καταναλώσετε αμέσως, θα ανοίξουμε ελαφρώς το προστατευτικό του film, θα σας το ζεστάνουμε και θα σας το παραδώσουμε μέσα σε 30 λεπτά, τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες!

5. Πρέπει να το βγάλω από την συσκευασία του, ή μπορώ να το ζεστάνω έτσι;

H συσκευασία των γευμάτων μας είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία CPET. H σύστασή του είναι εξαιρετικά πυκνή προκειμένου να εξασφαλίζει μηδενική διαπερατότητα τους ευγενούς αερίου. Αυτό επίσης την κάνει ιδανική και ασφαλέστατη για την αναθέρμανση του γεύματός σας! Η εξαιρετική αντοχή της σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες σας εγγυάται ότι το γεύμα σας θα ζεσταθεί με ασφάλεια μέσα στην ίδια του την συσκευασία, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του θερμού αέρα. Απλά αφαιρέστε το φιλμ και διαλέξτε εάν θα το ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων ή σε συμβατικό φούρνο στη λειτουργία του θερμού αέρα.

6. Άνοιξα την συσκευασία αλλά δεν έφαγα το γεύμα μου. Τι κάνω τώρα;

Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο για έως και δύο ημέρες.

7. Τι κάνει το φαγητό σας gourmet;

Οι ολόφρεσκιες, ελληνικές πρώτες ύλες και τα συστατικά του, βέβαια! Προσέξτε την ετικέτα του γεύματός σας: Δεν θα δείτε τίποτα που δεν αναγνωρίζετε. Ό,τι περιέχεται μέσα στο γεύμα σας έχει παρασκευαστεί απο εμάς τους ίδιους. Εμείς φτιάχνουμε τους ζωμούς μας σιγοβράζοντας υλικά, εμείς σιγομαγειρεύουμε τις σάλτσες μας τρίβοντας στο χέρι ντομάτες ή στίβοντας λεμόνια, εμείς ψιλοκόβουμε τα αρωματικά που θα δώσουν φρεσκάδα στο πιάτο σας. Δεν υπάρχει τίποτα το προμαγειρεμένο, τεχνητό ή χημικό στα πιάτα μας, και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτό!

8. Μέχρι πόση ώρα μπορεί να μείνει το γεύμα μου εκτός ψυγείου;

Οι υγειονομικές υπηρεσίες του Κράτους βεβαιώνουν ότι ένα γεύμα μπορεί να παραμείνει έως και δύο ώρες εκτός ψυγείου, πρίν αρχίσει να επηρεάζεται. Είναι το ίδιο που συμβουλεύουμε κι εμείς τους πελάτες μας!

9. Πώς μπορώ να ξέρω ότι τα γεύματά σας είναι ασφαλή από τον COVID-19;

Τηρούμε τις πιό αυστηρές υγειονομικές διαδικασίες σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας προκειμένου να εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των γευμάτων μας. Η μονάδα μας παρέχει στο εξειδικευμένο προσωπικό μας αποδυτήρια όπου όλοι αλλάζουν φορώντας ειδική ένδυση προτού μπούν στον κλειστό χώρο παρασκευής-συσκευασίας. Όλοι ανεξαιρέτως χρησιμοποιούν ειδική ένδυση, μάσκα, γάντια και ποδονάρια καθ΄όλη την διάρκεια της παραγωγής-συσκευασίας. Ο χώρος (πάγκοι εργασίας, σκεύη, δάπεδα) απολυμαίνεται τέσσερις φορές μέσα στην ημέρα με προϊόντα απολύμανσης-αντισηψίας DIVERSEY, κατασκευασμένα κι εγκεκριμένα για χρήση σε ΜΕΘ και άλλους χώρους όπου η υγειονομική ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας. Κατά την διάρκεια της σφράγισης της συσκευασίας, ο αέρας αφαιρείται από αυτήν και εκγχέεται μείγμα ευγενών αερίων (μέθοδος MAP). Κανένας μικροοργανισμός, βακτηρίδιο ή μικρόβιο δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτήν την ατμόσφαιρα.

Τέλος, φροντίζουμε να σας παραδωθούν κάτω από τις πιό ασφαλείς συνθήκες. Οι διανομείς μας τηρούν όλες τις υγειονομικές διαδιακασίες, απολυμαίνοντας συστηματικά τα boxes μεταφοράς, και φορώντας γάντια και μάσκα που αλλάζουν τακτικά.

10. Μπορώ να παραγγείλω τώρα και να παραλάβω τα γεύματα μία άλλη ώρα, που θα με βολεύει περισσότερο;

Φυσικά! Θα χαρούμε να ολοκληρώσουμε την παράδοση την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

11. Μπορώ να πληρώσω με κάρτα;

Ο διανομέας μας έχει πάντα ασύρματο τερματικό POS, το οποίο και απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση. Πληρώστε με την μέθοδο της επιλογής σας!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.